Referencer

Mere end 100 skønne skoler leger med – kender du nogle af dem?

Mikkel Gejr Larsen, Lærer – Vindinge skole

“Let Leg har gjort min dagligdag nem og varierende. Mappen indeholder mange lege og det er rigtig nemt at gå til. Let Leg har reduceret min forberedelsestid markant. Før brugte jeg nemt 1 time på at forberede en god leg og nu bruger jeg 1 minut. Børnene kan lide variationen og de kan mærke forskellen. Legene har forskellige variationer og det er fedt at det kan tilpasses i sværhedsgrad.”

Pia Munk Aarøe, Klubkoordinator – Kulsbjerg Skole

“Vi har nu brugt bevægelsespakkerne i et halvt års tid med stor succes. Super god service fra Let Leg med en god introduktion til produkterne, som har en brugervenlig manual.
Alt sammen i skønne farver, som gør at både børn og voksne har lyst til at bruge bevægelsespakkerne.
Det gør det bare lidt sjovere at lære og forberedelsen er minimal, hvilket betyder, at man som voksne er klar til børnene, og den læring der skal i gang, på ganske få minutter”

Stefan Bendtsen, Lærer – Baunehøjskolen

”Selve materiale er meget let at gå til, og mange af underviserne fra vores skole bruger det i dagligdagen, når eleverne skal bruge en aktiv pause. Ydermere er der rig mulighed for at udvikle legene til at understøtte de faglige læringsmål, som eleverne har som fokus. Alt i alt er det et super materiale, som eleverne har gavn af, hvilket er det essentielle i hverdagen.”

Niels Albinus, Lykkegårdsskolen
Niels Albinus, Skoleleder, Lykkegårdsskolen

“Vi har gode oplevelser med kasserne fra Let Leg. Vi har udvalgt to medarbejdere, som laver en leg fra Let Leg på hvert personalemøde, hvilket har sikret en god implementering.”