Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK
  • Wusi red

Let Leg hjælper landets skoler og institutioner med at forberede bevægende lege og øvelser.

Folkeskolereformen stiller krav om, at elever får bevæget sig i gennemsnit 45 minutter dagligt. Det kan dog være svært at finde på nye og sjove aktiviteter hver dag, ligesom at det er tids- og ressourcekrævende at forberede.

Derfor udvikler Leg Let sjove og konkrete legekort til undervisningsbrug. Vi mener, aktivitet og bevægelse i skolen er fantastisk, og det behøver ikke tage mere end 1 minut at forberede. Med legekort fra Let Leg er du garanteret mindre forberedelsestid samt mere inspiration, sjov og læring.

 

Micki Kold Nagel

Micki Micki Micki

Micki er idémanden bag Let Leg og fungerer i dag som direktør.

Micki har en fortid som sergent i Forsvaret og vikar på en folkeskole i Roskilde. Det er netop disse to ting, der inspirerede ham til at kombinere struktur med inspiration og leg.

Det resulterede i Let Leg, som nu er Mickis hjertebarn.

 Claus Fallentin

Claus
Claus har med mange år i både idrætten og skolens verden stor erfaring indenfor leg og bevægelse. Han har i mange år arbejdet som folkeskolelærer på Vindinge Skole og er nu professionel målmandstræner i superligaklubben Lyngby BK.
Claus giver Let Leg en masse inspiration og gode ideer fra hverdagen. På samme tid bringer Claus, i kraft af sin tidligere stilling som idræts- og matematiklærer, en masse faglighed, som Let Leg vil have stor gavn af i fremtiden.

Ditte Stilhof Larsen

Ditte
Ditte er uddannet folkeskolelærer fra Campus Carlsberg i København. Hun har i løbet af sin uddannelse valgt at specialisere sig inden for bevægelse i undervisningen, og er derfor en stor del af udviklingen af lege i Let Leg. Ditte spiller selv basket og er gennem sine flere år som træner, blevet inspireret af hvad bevægelse kan gøre for børn, læring og sammenhold. Ditte arbejder selv på en skole i København og er derfor også opmærksom på hvad der virker og kan lade sig gøre i praksis.

Tobias Wadskjær

Tobias

Tobias er i gang med sin kandidat i Erhvervsøkonomi og Virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School. Han har igennem sin uddannelse specialiseret sig indenfor, hvordan  virksomheder kommunikerer målrettet og effektivt, hvor han sidenløbende med studiet har styrket sine kompetencer indenfor salg og kundekontakt, hvorfor han er en del af salgsafdelingen hos Let Leg.

Tobias har en stor interesse for, hvordan bevægelse og leg kan styrke relationer for såvel børn som voksne.

I sommermånederne arbejder Tobias desuden som Ocean Rescue Camp Instruktør, hvor han underviser børn og unge i livreddende førstehjælp og vandsikkerhed.

Læs vores persondatapolitik her

Du kan læse mere om vores mission og vision her

Du kan ligeledes læse og følge vores blog her