Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK
  • Wusi red

Hvem er Let Leg?

Let Leg hjælper landets skoler, SFO’er, fritidsklubber og andre institutioner med at forberede og iværksætte bevægelse i undervisningen. Det gør vi gennem både pakker med lege og dertilhørende materialer og kurser på jeres hjemmebane der uddanner personalet.

Folkeskolereformen stiller krav om, at elever får bevæget sig i gennemsnit 45 minutter dagligt. Det kan dog være svært at finde på nye og sjove aktiviteter til bevægelse hver dag, ligesom at det er tids- og ressourcekrævende at forberede.

Derfor udvikler Leg Let sjove og konkrete legekort til undervisningsbrug. Legene er målstyrede efter både undervisningsministeriets forenklede fællesmål og pædagogiske mål som samarbejde, motorik og sanser. Vi mener aktivitet og bevægelse i undervisningen er fantastisk, og det behøver ikke tage mere end 1 minut at forberede. Med legekort fra Let Leg er du garanteret mindre forberedelsestid samt mere inspiration, sjov og læring.

 

Mød holdet bag Let Leg

Micki Kold Nagel

Micki Micki Micki

Micki er idémanden bag Let Leg og fungerer i dag som direktør.

Micki er uddannet i Erhvervsøkonomi og Psykologi fra Copenhagen Business School. Samtidig har han en fortid som sergent i Forsvaret og vikar på en folkeskole i Roskilde. Det er netop disse ting, der inspirerede ham til at kombinere struktur med inspirerende undervisning og leg. Det resulterede i Let Leg, som nu er Mickis hjertebarn.

 

 Claus Fallentin

Claus
Claus har med mange år i både idrætten og skolens verden stor erfaring indenfor leg og bevægelse. Han har i mange år arbejdet som folkeskolelærer på Vindinge Skole og er nu professionel målmandstræner i superligaklubben Lyngby BK.
Claus giver Let Leg en masse inspiration og gode ideer fra hverdagen. På samme tid bringer Claus, i kraft af sin tidligere stilling som idræts- og matematiklærer, en masse faglighed, som Let Leg vil have stor gavn af i fremtiden.

Ditte Stilhof Larsen

Ditte
Ditte er uddannet folkeskolelærer fra Campus Carlsberg i København. Hun har i løbet af sin uddannelse valgt at specialisere sig inden for bevægelse i undervisningen, og er derfor en stor del af udviklingen af lege i Let Leg. Ditte spiller selv basket og er gennem sine flere år som træner, blevet inspireret af hvad bevægelse kan gøre for børn, læring og sammenhold. Ditte arbejder selv på en skole i København og er derfor også opmærksom på hvad der virker og kan lade sig gøre i praksis.

Tobias Wadskjær

Tobias

Tobias er i gang med sin kandidat i Erhvervsøkonomi og Virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School. Han har igennem sin uddannelse specialiseret sig i, hvordan virksomheder kommunikerer målrettet og effektivt. Samtidig har han sideløbende med studiet styrket sine kompetencer inden for salg og kundekontakt, hvorfor han er en del af salgsafdelingen hos Let Leg.

Tobias har en stor interesse for, hvordan bevægelse og leg kan styrke relationer for såvel børn som voksne. I sommermånederne arbejder Tobias desuden som Ocean Rescue Camp Instruktør, hvor han underviser børn og unge i livreddende førstehjælp og vandsikkerhed.

 

Matias Welsien Thomasen 

Matias er Partner i Let leg, og han har været med siden maj 2017. I Let Leg varetager han opgaver som salg, produktudvikling og projektstyring. Ved siden af virksomheden studerer Matias og læser sin bachelor ved instituttet for Idræt og Ernæring på Københavns universitet. Han har især rettet fokusset mod børn og unges behov for kropslig læring i form fysisk aktivitet.

Matias har igennem 1,5 år som lærervikar og 1,5 år som handicapledsager fået stor sympati for børns forskellige indlæringsevner. Han forstår behovet for aktiv læring samt de sociale og pædagogiske kompetencer der følger.

Læs vores persondatapolitik her

Du kan læse mere om vores mission og vision her

Du kan ligeledes læse og følge vores blog her