Denne hjemmeside bruger cookies. Lær mere om cookies.
OK
  • Wusi red

Frigør dine ressourcer!

Lærerne og pædagogerne som benytter Let Leg’s produkter i deres hverdag har ved hjælp af Legekortene nedbragt forberedelsestiden til bevægelse fra timer til 1 minut pr. gang
– Det har givet luft og mere tid til andre opgaver.

Det tager en masse energi at tænke nyt og forberede bevægelse hver dag. Den opgave har Let Leg nu overtaget på mere end 60 skoler med stor succes.

 

Se nedenstående udtalelser fra nogle af vores brugere.


 

  “Vi har nu brugt bevægelsespakkerne i et halvt års tid med stor succes. Super god service fra Let Leg med en god introduktion til produkterne, som har en brugervenlig manual.
Alt sammen i skønne farver, som gør at både børn og voksne har lyst til at bruge bevægelsespakkerne.
Det gør det bare lidt sjovere at lære og forberedelsen er minimal, hvilket betyder, at man som voksne er klar til børnene, og den læring der skal i gang, på ganske få minutter”
– Pia Munk Aarøe, Klubkoordinator – Kulsbjerg Skole
mikkel “Let Leg har gjort min dagligdag nem og varierende. Mappen indeholder mange lege og det er rigtig nemt at gå til. Let Leg har reduceret min forberedelsestid markant. Før brugte jeg nemt 1 time på at forberede en god leg og nu bruger jeg 1 minut. Børnene kan lide variationen og de kan mærke forskellen. Legene har forskellige variationer og det er fedt at det kan tilpasses i sværhedsgrad.”

– Mikkel Gejr Larsen, Lærer – Vindinge skole

stefan  

”Selve materiale er meget let at gå til, og mange af underviserne fra vores skole bruger det i dagligdagen, når eleverne skal bruge en aktiv pause. Ydermere er der rig mulighed for at udvikle legene til at understøtte de faglige læringsmål, som eleverne har som fokus. Alt i alt er det et super materiale, som eleverne har gavn af, hvilket er det essentielle i hverdagen.”
– Stefan Bendtsen, Lærer – Baunehøjskolen